Εδώ θα πληρώσουμε τη νύφη

Κάνε το StartPage αρχική σελίδα

Το άρθρο αυτό σας εξηγεί πώς μπορείτε να κάνετε το StartPage αρχική σας σελίδα στα προγράμματα περιήγησης.

Η "αρχική σελίδα" του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε είναι η ιστοσελίδα που βλέπετε κάθε φορά που ανοίγετε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Για να ορίσετε το StartPage ως αρχική σας σελίδα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

 

chrome

Google Chrome

GoogleChrome StartPageΑνοίξτε τις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων στην πάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα.
Στην ενότητα Εμφάνιση, κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στην επιλογή Εμφάνιση κουμπιού αρχικής σελίδας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μπλε σύνδεσμο Αλλαγή.
Διαγράψτε το κείμενο στο πλαίσιο, το οποίο εμφανίζει είτε σχετικά:κενό ή έναν άλλο ιστότοπο. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε http://startpage.con.gr στο πλαίσιο.
Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

 

firefox

Mozilla Firefox

MozillaFirefox StartPageΣτο μενού Tools (Εργαλεία), πατήστε Options (Επιλογές). Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Options (Επιλογές).
Στην καρτέλα "Main" (Κεντρική), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpage.con.gr
Πατήστε OK.

 

explorer

Internet Explorer

InternetExplorer StartPageΣτο μενού Tools (Εργαλεία), πατήστε Internet Options (Επιλογές Internet). Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Internet Options" (Επιλογές Internet).
Στην καρτέλα "General" (Γενικά), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpage.con.gr
Επιλέξτε Apply (Εφαρμογή) και πατήστε OK.

 

safari

Safari

Safari StartPageΣτο μενού Safari, επιλέξτε Preferences (Προτιμήσεις). Θα εμφανιστεί το παράθυρο "Προτιμήσεις".
Στην καρτέλα "General" (Γενικά), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpage.con.gr
Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Close (Κλείσιμο).

 

Άλλα προγράμματα

| operaOpera | yandexYandex | maxthonMaxthon | lunascapeLunascape | vivaldiVivaldi |

 

IdeaΔιαγράψτε τους browser hijackers που άλλαξαν την αρχική σελίδα.
Ίσως και να μην υπάρχει χρήστης ίντερνετ που να μην έχει πέσει έστω και μια φορά θύμα ενός browser hijacker ιού. Υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο και αρκετά antivirus αποτυγχάνουν να τους σταματήσουν. Αναλυτικές οδηγίες.